Igår plockade ÄFF tre nya poäng efter en ren makalös vändning.

Förra MFF-produkten Benjamin Fadi tog ledningen åt Karlskrona efter 18 minuter efter en fast situation. Enoch Adu, inlånad från Öster, ökade på till 2-0 i den 40 minuten. 2-0 i paus till hemmalaget Karlskrona på Västra Mark IP och det såg tufft ut inför andra halvlek.

Det skulle bli en sen målkavalkad för Di Gule, då 2-1 kom först i 71 minuten via inhopparen Stanimir Miloskovic. I 74 minuten kom 2-2 via Oliver Stojanovic Fredin, då han stod för ett kanonmål precis som i förra matchen mot Skövde. Segern satt långt inne och i 87 minuten kunde en annan inhoppare, Milan Zorica, nicka in 2-3 och segermålet till ÄFF. En makalös vändning och tre mål på dryga kvarten. Tre sköna poäng för Di Gule!

FK Karlskrona – ÄFF 2-3
’18 1-0 Benjamin Fadi
’40 2-0 Enoch Adu
’71 2-1 Stanimir Miloskovic