Truppen börjar bli färdigspikad och nästa spelare vi kan presentera är ingen mindre än hemvändaren Sebastian Carlsen.

Ängelholms FF är väldigt nöjda över att presentera en ny gammal spelare i Sebastian Carlsen. Sebastian är 27 år gammal, men har redan samlat på sig en hel del erfarenhet. Moderklubben är Ödåkra IF, men i ung ålder bar det av till Helsingborgs IF. Mellan 2008 och 2013 spelade han i italienska Inter, där han mestadels höll till i Primaveralaget och splade bland annat U19 Champions League-finalen mot Bayern München. 2011 och 2012 var han tillbaka i Sverige på lån, först i Helsingborgs IF och sedan Trelleborgs FF. Under hösten 2013 blev det Höganäs BK i Division 3, där han imponerade tillräckligt för att Ängelholms FF skulle värva in honom inför 2014. I ÄFF var han en nyckelspelare under sina tre säsonger och spelade 75 Superettanmatcher hos Di Gule. Fjolåret spendare Sebastian i klassiska Örgryte, där han startade 28 matcher. Dessutom har Sebastian meriter från Sveriges U17 och U19-landslag. Nu är Sebastian tillbaka!

– ”Sebbe” har en lång erfarenhet från elitfotboll vilket ligger i linje med vad vi eftersökt för att
spetsa spelartruppen ytterligare. Sebbe har ett bra öga för spelet och ett passningsspel av
yppersta klass. Utöver sin eliterfarenhet har han en vinnarmentalitet som kommer bidra till
gruppen på ett positivt sätt. Sebbe är en flexibel spelare som kan spela både på mittfältet
och i backlinjen. Jag ser honom främst som mittback, säger Alexander Tengryd.

Joakim Eriksson