Imorgon åker ÄFF till Karlskrona i omgång 18 av 26 i Division 1 Södra.

Motståndarna

FK Karlskrona är en ny förening, den bildades nämligen 2012 genom en sammanslagning av Lyckeby GoIF och Karlskrona AIF. Förra säsongen nådde man sin största framgång, då man lyckades vinna Division 2 Södra Götaland och blev uppflyttade till Division 1 Södra. Därmed gör FK Karlskrona debut i den tredje högsta serien.

Karlskronas säsong

Sin debutsäsong i Division 1 Södra har varit väldigt lyckad. Man huserar på femteplats med 24 poäng i en väldigt jämn tabell. Målskytten Karl Lindqvist delar skytteligaledningen tillsammans med Edin Hamidovic (Husqvarna) och Karim Sadat (Landskrona). Senaste matchen förlorade man dock med 3-0 borta mot rivalerna Mjällby AIF inför 3 737 åskådare, högsta publiksiffran i år. Noterbara spelare i Karlskrona är bland annat den före detta Allsvenska och Superettan-spelaren Juan Robledo och Benjamin Fadi, som är fostrad i Malmö och har varit utlånad till Superettan hos IFK Värnamo och Mjällby AIF.

När: 9 september kl 16.00
Var: Västra Mark IP
Hur: Biljetter köper du på plats. Vill du se matchen på webben, köp matchen på följande länk: https://play.staylive.se/fkkarlskrona/l/2904

Joakim Eriksson