Ytterligare fyra spelare är nu klar för ÄFF 2018!

Edvin Nilsson är ett lysande exempel på en egen fostrad spelare som genom noggrann och målmedveten träning skapat sig en stabil plattform för att kunna spela division 1 fotboll.
Edvins styrkor ligger i hans drivkraft och vilja att hela tiden utvecklas. Fotbollsmässigt är han en passningsskicklig mittfältare med god förmågan att läsa spelet.
Edvins spelaregenskaper är något som vi ÄFF vill ha på kort och långsikt.

Oliver Stojanovic Fredin har sin fotbollsuppfostran från Nordvästra Skåne vilket ligger helt i linje med när vi sammansätter ÄFF A-trupp. Oliver har trots sin unga ålder fått känna på både Superettan och division 1 fotboll. Oliver är flexibel som spelare som kan klä både en wingeback och en forwards position, jag ser honom främst som forward. Olivers styrkor ligger främst i hans kraftfullhet i djupled och hans öga för att göra mål. Vi är mycket nöjd att Oliver vill fortsätta i ÄFF.

Kristoffer Jeppsson är en hängiven mittfältare med stark personlighet. Kristoffer är en viktig pusselbit för vårt mittfält och för vår gruppens sammansättning. Med vinnarmentalitet, löpkapacitet, förmågan att kunna pressa fram misstag, kommer Kristoffer vara en viktig del i vårt anfallsspel såväl som i vårt försvarsspel. ÄFF är oerhört nöjda över att vi lyckats förlänga kontraktet med Kristoffer.

Anton Hallbäck är en egenfostrad spelare som varje dag arbetar målmedvetet och engagerat. Anton är en lagspelare som hade uppskattats av alla lag. Som fotbollsspelare är Anton en stark duellsspelare med en god löpkapacitet. Som wingback kommer Antons kraftfullhet i djupled passa bra in i ÄFF spelsätt. Som person är Anton nyfiken och engagerad vilket är en viktig faktor när vi sammansätter A-truppen.

Joakim Eriksson