ÄFF tog emot Lund på Ängelholms IP under den soliga lördagseftermiddagen för att spela sitt genrep inför Superettanpremiären nästa söndag mot Öster. ÄFF tog initiativet i matchen och tillbringade merparten av första halvleken på Lunds planhalva, chanser skapades och en straff missades. Dessvärre straffade sig ineffektiviteten och Lund gjorde 0-1 två minuter innan halvtid.

I den andra halvleken var det tyngre för ÄFF då matchen var betydligt jämnare, men ÄFF skapade fortfarande tillräckligt med chanser för att kunna vinna matchen. Istället straffades ÄFF för andra gången när Lund med en kvart kvar satte spiken i kistan och 0-2. Om effektiviteten höjs i både avslut och avgörande passningar ser det bra ut för laget inför premiären nästa söndag, för i början av matchen kändes en ÄFF-vinst ganska given med tanke på spelövertaget man hade första 45 minuterna.

Den förlorade matchen är bara att glömma och blicka fram emot premiären söndag 6/4 18:15 på Olympia mot Öster. Vi hoppas alla ängelholmare tar sig till vår nya hemmaplan och stöttar laget mot nya framgångar.