Mats Karlsson avgår idag som ordförande för Ängelholms FF.

Mats har under sina 2 år som ordförande genomfört ett gediget arbete och lyckats vända klubbens negativa ekonomi till, som det ser ut idag, ett positivt resultat för 2013. Mats största uppgift när han tillträdde var just att få balans på ekonomin och med ett väl genomfört stålbad de senast åren är idag klubbens ekonomi på väg åt rätt håll.

Anledningen till att Mats avgår är att han nu anser att klubben befinner sig i ett nytt skede och att det därför är lämpligt för en ny ordförande som kan injektera ny energi. Genom att avgå redan nu i oktober ges valberedningen en god tid på sig att finna en lämplig kandidat.

Mats kommer dock att vara tillgänglig så mycket han kan och kommer även att fortsätta att arbeta med klubben gällande bland annat den eventuellt nya arenan och det växande affärsnätverket.

Tillförordnande ordförande fram till och med årsstämman i februari blir Stefan Fredriksson som tidigare varit Vice Ordförande.

Styrelsen består idag av Stefan Fredriksson (t.f. Ordförande) Mattias Johansson (Marknad), Jörgen Ljungquist (Kassör &Ekonomi) och Stavros Papadopoulos (Sportchef)

För att understödja styrelsens arbete fram till nästa årsstämma har styrelsen valt att adjungera två personer till styrelsen, dessa är Ingvar Johansson (representera Ungdom) och StefanAndersson (representera Dam).

Valberedningen har idag ett flertal namn under diskussion men kommer att avvakta till efter årsskiftet med att presentera namnet på den person som tar över ordförandeklubban vid årsstämman. Fram till och med den 20 november finns det även möjlighet att skicka in förslag eller intresseanmälningar till valberedningen som idag består av Per Flink och Ingemar Järdler.

Ängelholms FF är en fotbollsförening som kombinerar bredd och elit. Föreningens ungdomsverksamhet  består av c:a 600 medlemmar och är en av Skånes största. Herrlaget spelar i Superettan och Damlaget i div II.