Igår rådde en magisk stämning på restaurang el greco i Ängelholm när nya ÄFF-Låten spelades upp för allmänheten för första gången. Uteserveringen var fullsatt och stämningen på topp när Sporttrubaduren Stellan Nilsson äntrade scen strax efter 19 på onsdagskvällen. Responsen lät inte vänta på sig och redan i första refrängen stod publiken upp och sjöng med i texten. Vi är mycket glada och tacksamma för denna nya sång som skapats av Stellan Nilsson, Jörgen Allercrantz och Dennis Åkesson. Det är en fräsch ny start för klubb och publik när vi nu går in i höstsäsongen med full fart!

Tack alla ni som var med och gjorde detta till en strålande GUL(D)kväll!

Nu ses vi på Brännborn center på söndag och sedan på IP på måndag för match mot Assyriska och fortsätter bygga på den   fantastiska stämning som rådde igår!

Ett smakprov på festen – Klicka här för videoklipp