Det stod tydligen skrivet i stjärnorna att både ÄFF och Hammarby skulle mötas på dom sista matcherna på respektive lagens hemmaarena, vi fick förmånen att få spela mot Hammarby på sista matchen på Söderstadion. Den 26 oktober fick Hammarby förmånen av att spela den sista hemmamatchen på Änglavallen, men det det blev ingen revansch för Hammarby…

Med dom drygt 1 700 som kom till Änglavallen så måste vi ge ”Bajen- Fans” en stor eloge med sån kärlek till sitt lag och hela tiden gjorde sitt bästa för att lyfta ”Bajen” till seger. Men! ÄFF stod i vägen och visade sin kämpaglöd och visade Ängelholm att Fotbollen i Ängelholm är att räkna med, ingen motståndare ska kunna ta oss för givet – vilket Hammarby fick uppleva idag.

Sen vinner ju Hammarby läktarkampen helt klart och en av deras ramsor som verkligen fastnar är med betydelsen – utan oss supporter så finns ingen fotboll på hemmaplan… Det är sällsynt man tackar en motståndare- klack, men vi måste ge ”Bajen- Fans” en stor eloge för deras beteende och kärlek till sitt lag. Ni är värda att få spela med fullsatta läktare och inget annat!

Som Hammarby skriver på sin hemsida så har just Änglavallen stått för en av dom mest känslostarkaste matcherna, då man en lördag i oktober 2011 säkrade kontraktet i Superettan i Ängelholm. Detta är något vi alla kommer ihåg, ett år då ÄFF var på väg upp till Allsvenskan…

Idag lördag den 26 oktober 2013 var det ett av dom mest känslostarkaste matcherna för ÄFF, det var den sista på hemmaplan på okänd tid.  Men ÄFF kommer att komma hem igen!

Så Forza Gula…