Sundsvall var på god väg att köra över och parkera ÄFF i garaget efter första halvlek som slutade med 3-0 efter en total dominans från Sundsvall. Men ett skadedrabbat ÄFF kom ut i andra och på nått sätt hade Jocke Persson & Co lyckats få fram det stora Gula hjärtat från laget och vi hade chans på att kvittera och ta en poäng.

Att vi förlorar med 4-3 till Sundsvall är kanske inget att gräma sig över med tanke på Startelvan och dom sena ändringarna på grund av skador i truppen, Sundsvall var det bättre laget sett till hela matchen och inte för inte att dom dominerar Superettan. Men den kämpa insats De Gule visar upp i andra halvlek – vilket annat lag i Superettan kan mäta sig med detta? Att hämta in från 3-0 och 4-1 till 4-3 och en bra chans till att kvittera matchen och skaka om Sundsvall, skriver vi som en vinstmässig laginsats trots de förutsättningar som fanns.

Återigen så får vi ett mål underkänt som offside, en perfekt slagen frispark av Sebastian Carlsen som går direkt in i målet, men domaren som stod bra till bedömer det som indirekt. Vart i regelboken han hittade den bedömningen vet han bara själv, det var ingen Sundsvallsspelare som reagerade och alla på Norrportens Arena förutom Domaren noterade mål för ÄFF.

Nu tar vi emot Värnamo hemma/borta på Måndag den 12/5 med avspark 19.00 på Olympia och trots den numer försvagade truppen med samma kämpaglöd som mot Sundsvall, så är det vår tur att äntligen ta en seger på hemma/bortaplan.

Förköp av matchbiljetter – Klicka här!