Fredag den 20 september tar vi emot Örebro som ligger på andraplats med 48 poäng och skuggar överraskningen Falkenberg på 52 poäng – så självklart kommer Öööerborooarna ned till Skånes Bästa i Superettan för att om möjligt ta tre- poäng med sig hem. Men det finns en som kommer att sätta stop för detta – gissa vem? – Du har rätt – ÄFF kommer inte att släppa iväg gnällbältet med tre- poäng. dom ska vi behålla själva!

Visst sjönk vi mot Degerfors till slut, men hur ska man kommentera en match där ÄFF knappt har en startelva (pga sjukdomar) och ändå står upp mot ett formstarkt Degerfors. Det går inte! För jag tycker att ÄFF gjorde mer än vad som kunde krävas av den skadedrabbade trupp som mötte Degerfors. Ni som följer ÄFF vet att när vi är uträknade så står vi upp och överraskar, vi är en väldigt svår motståndare att möta vilket är ett signum med ÄFF.

Nu har vi ett par dagar oerhört spännande spelschema och viktiga poäng att spela om, först som sagt Örebro och sedan Östersund den 23 september hemma. Nu gäller det en placering i Superettan och där behövs du som kommer och lyfter De Gule till seger… Vi ska vinna och segra!

Telefonintervju med tränarna i ÄFF:

Jocke Persson hur ser du på matchen imorgon?

-Årets utmaning är att möta Seriens bästa lag enligt mig, och helt klart det lag som ska vinna serien om man ser till både förutsättningarna. Både i spelarmaterial och en flock tränare med mängder av erfarenhet. Allt annat än Örebro seger är en vinst för oss. Vi har en del bekymmer, men kommer att med tro på att överraska hemma som gör att vi kniper denna viktiga ”skalp”…

Magnus Arvidsson, din kommentar?

– Vi möter ett av seriens bästa lag på vår hemmaplan. Tror det blir en bra match med två lag som vill och kommer att gå för tre- poäng.

 

Ska man nu tolka båda tränarnas kommentarer så ska vi möta seriens bästa lag – men vi har ju mött ”bästa lag” förr och vunnit. Vem kan glömma vår totala dominans mot Assyriska? Knappast den som är fotbollsintresserad!

Nu sluter vi upp och ger A-Laget det stöd som lyfter dom fram till en tre- poängare så Örebro får åka hem och ”gnälla” 🙂

Beställ dina biljetter här – KLICKA HÄR!