Vet att man satt i Speakerbåset med fingret på startknappen till ÄFFs mål- låt ett antal gånger under matchen mot Östersund, det ville sig inte riktigt trots ett antal heta chanser. Men Östersund stod upp och bjöd till stundtals. Nu åker vi till Örgryte och siktar på tre friska poäng…

Jocke Persson om matchen mot Östersund och kommande match borta mot Örgryte:

– Östersund var ok om man tänker på dom hade  2 dagars mer vila än oss,  6-2 i stora chanser till oss gör att man är lite besviken . Men 1 poäng på en dålig dag är ok .

Örgryte nästa och en tre poängare på fredag så är kontraktet klart. Vi kommer dock få vända på alla bladen för att hitta startelvan , vi kommer åka med en 14 manna trupp. Rebin hjärnskakning, Björn och Mudi avstängda. Omids korsbandsskada igår. Nu åker vi:-)

Redaktionens ”reaktion” – WOW -vilken utmaning men det är De Gule van vid och när vi är som mest utsatta eller uträknade – då slår vi till och gör det oväntade! Det är styrkan i ett lag som ÄFF – matchen kommer att sändas Live på TV4 Sport med avspark 19.20, så på med De Gule matchtröja, hissa ÄFF- Flaggan och klistra dig framför TVn – för som Jocke säger – Nu åker vi… mot seger!