På transferfönstrets sista dag valde Björn Westerblad att skriva på för Åtvidaberg och flytta de 39 milen norrut till ett av Sveriges mest klassiska lag. Där återförenas han med sin tidigare tränare Roar Hansen som tränade ÄFF 2006-2010.

Björn kom till ÄFF från Trelleborgs FF 2008 och har gjort 183 seriematcher och 14 mål i den gula tröjan. Vi tackar Björn för hans stora insatser i klubben och önskar honom lycka till i sin nya klubb.

-Björn är en bra kille och en duktig fotbollsspelare. Han är användbar på många platser och har gjort väldigt mycket bra i ÄFF under många år. ÄFF som förening riktar ett Tack för det han har bidragit med. Han är också som jag sagt tidigare alltid glad och bra att ha i en trupp. Nu var det väl första året som han kände att han inte gick in i säsongen som startspelare och det kan ha påverkat hans val men jag önskar Björn lycka till i Åtvidaberg säger Christian.