A-laget är i skrivande stund i full gång med träning och förberedelser inför bortamatchen på Söderstadion som garanterat blir säsongens höjdpunkt alla kategorier…

För oavsett vad som kommer att ske på plan mellan lagen så kan vi räkna med ett kokande Söderstadion, nostalgi och en hel del känslor när en era går i graven. Detta blir den anrika stadions sista match innan den rivs vilket naturligtvis blir en påverkande faktor för båda lagen, men kanske är det så att Hammarby har den största pressen på sig att man måste vinna just denna matchen – det vi alla hur en sådan press kan påverka spelet på plan. Det kan ge de gule ett slagläge att skrälla på Söderstadion!

Oavsett resultat så kommer det garanterat bli en fest både före och långt efter matchen och vi kan bara gratulera alla som fått tag på biljetter, ni får en idrottslig upplevelse som ni sent kommer att glömma.

På hemmaplan samlas ett stort gäng ÄFF Supporters och gemensamt tittar på matchen upp på Ängelholms IP med grillning, tävlingar och antagligen lite festande också. Detta drar igång 16.00 och mer info finns på ÄFF Facebook och Yellow Angels Facebook.

Lite nostalgi på You Tube när ÄFF den 3 september besökte Söderstadion – klicka här!