Nu är det bara två dagar kvar tills det äntligen är dags för ÄFF att spela hemmamatch på IP igen! Biljetterna till lördagens match mot GAIS kommer kosta 100 kronor för både sitt-och ståplats. För sektion A, B och C på huvudläktaren finns det endast 300 sittplatser och det är först till kvarn som gäller för dessa platser (sektion D, E och F är reserverade för VIP och säsongskortsinnehavare). Pensionärer går in för 60 kr och barn upp till 16 år kommer in gratis. Observera att det är endast kontant betalning som gäller vid köp av biljetter på IP på lördag! Biljetter säljs också enbart på plats och ingen onlineförsäljning sker till denna match.

Engelholmsglass kommer även vara på plats och dela ut glass i samband med matchen, så se till att ta med hela familjen och gör lördagen till en riktig familjedag på IP!