Patrik Åström, 27, återvänder till ÄFF för ett ettårskontrakt som gäller säsongen 2015. Han kommer närmast från Trelleborgs FF. Patrik var senast i ÄFF säsongerna 2008-2009 och gjorde sammanlagt 38 matcher den gången.

-”Patrik kommer att tillföra kompetens och styrka till laget”, säger ÄFFs sportchef Stavros Papadopoulos och fortsätter, ”han är i en ålder som laget behöver, våra yngre spelare mår bra av att ha äldre och mer rutinerade spelare runt om sig vid både träning och match”.

ÄFF har under veckan förstärkts med två nya spelare och två spelare har förlängt sina kontrakt. Det krävs eftersom man räknar med att förlora några av sina spelare från säsongen 2014. Samtidigt förväntas några yngre lovande spelare från de egna leden att ta stora steg framåt under 2015.