Ängelholms FF signar den 21-årige offensiva mittfältaren Ardian Rexhepi från Varbergs BoIS på transferfönstrets sista dag. Rexhepi har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2015 och 2016. Han har tidigare spelat i Halmstads BK 2007-2012 dit han kom från Hyltebruk som ungdomsspelare. Det blev fem matcher i HKBs A-lags tröja och sedan blev det Varbergs BoIS där han gjort 30 matcher. Han har också gjort två U19-landskamper för Sverige 2011.

-”Jag är väldigt glad över att komma till ÄFF, jag vill fortsätta utvecklas som spelare och jag gillar ÄFFs spelidé”, säger Ardian Rexhepi till hemsidan.

Christian Järdler, tränare i ÄFF, har själv spelat ihop med Adrian i HBK, och glädjs åt värvningen.

-”Det är en snabb och teknisk spelare, som är bra med och utan boll. Han är löpvillig och har bra avslut”.