Efter tidigare fyra hemmamatcher utan seger, så kom äntligen den första i den femte matchen på Olympia mot Husqvarna FF.

Seger skrevs till 2-0(1-0).

Målgörare ÄFF:
1-0 (26) Junes Barny, ass: Sebastian Carlsen
2-0 (65) Sebastian Carlsen ass: Junes Barny

Husqvarna FF började matchen starkt och kom igenom till flera fina lägen i första halvlek, men efter Barnys mål tog Ängelholm över matchen och spelade med mycket energi. I den 65e minuten satte Carlsen 2-0 efter en indirekt frispark inne i straffområdet.
ÄFF kontrollerade efter detta matchen på ett bra sätt och hade flera fina lägen att utöka ledningen genom bland annat Asanovski, Barny, El Kabir och Samuel.

Vinsten betyder första segern för Ängelholm hemma på Olympia och skapar lite arbetsro för truppen.

Nu ser vi med tillförsikt fram emot nästa match borta mot Syrianska FC den 31e maj!

//Uffe D