Nu söker vi i Ängelholms FF dig som älskar relationer och att nå uppsatta mål. Du är en glad, positiv person som brinner för relationer och att bygga värde på sikt. Du fungerar tillsammans med andra samtidigt som du trivs med eget ansvar och att jobba självständigt.

Som säljare i ÄFF kommer du både få vara en del av att sätta strukturen och det koncept som ska byggas framåt. Vi i föreningen drivs av att hitta värden för de företag som väljer att engagera sig i föreningen och detta vill vi utveckla.

Det är en fördel om du har kunskap och erfarenhet kring säljrollen sedan tidigare och även gärna ett brett kontaktnät. Du triggas av att hitta lösningar, jobba mot uppsatt budget men även att bygga en relation med företagen som underhålls över tid.

Arbetet är flexibelt och du kommer både ha en plats på idrottsplatsen likväl som du kan jobba hemifrån eller på fältet.
Tjänsten tillsätts snarast möjligt och vi vill ha in din ansökan innan den 31 oktober.

Skicka ansökan till info@angelholmsff.se tillsammans med CV, personligt brev och bild.