Nu på lördag gäller det! Självklart gäller det för ÄFF som med seger kan nå en femte- plats i superettan om resultaten på denna ”Super- Lördag” går vår väg. Men varför ska det inte gå vår väg, vi har varit det starkaste laget i Superettan under hela hösten…

Nu gäller det, nu skapas det och nu ska det avgöras! Mötet mellan Falkenberg och Ängelholms FF är direkt avgörande för Falkenberg mot Allsvenskan, annars blir det kvalspel. Vi själva har varit i samma situation och vet hur detta ”kvalspöke” påverkar ett helt lag. Enligt alla så räcker det för Falkenberg med oavgjort, men hur många mål måste då Sundsvall vinna över BOIS?

ÄFF spelar en väldigt stor roll i detta mötet och fäller avgörandet, men vi kommer för att segra för vi har allt att spela för då vid vinst kan ta vi ta en ”skalp” och prestera en 5:e plats i Superettan, som ger oss ett starkt självförtroende inför säsongen 2014 med flytten till Olympia i Helsingborg. Glöm inte – ÄFF är Ängelholm!

Jocke Persson om lördagens match:

En fantastisk avslutning på en kanon höst för vår del och det ska bli spännande att ta sig an seriens bästa lag om man ser till hela året. Vi vet ju att vi slår alla lag om vi träffar ” DAGEN”.
Vi kan släppa loss,  njuta och Falkenberg får ta sig an ångesten, nerver och trycket uteifrån.

Tack för detta året och vi på ledarsidan är oerhört stolta över hur LAGET tagit sig igenom 2013. Vi ser framåt redan och 2014 på Olympia ska bli roligt;-)
Med Stort Gult Hjärta Jocke Persson

Vi har ”hackat” från Falkenbergs hemsida:

Det är på lördag det avgörs!

Med fjärilar i magen, en omgång återstår och på lördag runt femtiden vet vi hur Superettan 2013 slutar.

Så FFF det är ÄFF som avgör – era fjärilar kommer att vara besannade…

Fast ”Broder” vi ses i Superettan nästa säsong och vi De Gule beundrar er framfart denna säsong – det bevisar återigen att Superettan är den mest heta serien i Fotbolls- Sverige – det får vi ge Falkenberg en stor eloge för.