ÄFF kan idag presentera 7 nya spelare!

Dusko Sakan är 28 år gammal, från Bosnien & Hercegovina och kommer senast från den Bosniska klubben NK Celik Zenica. Dusko är en defensiv mittfältare och har en hel del meriter på sin lista, såväl på klubblagsnivå som landslagsnivå. Dusko har spelat 2 U19-landskamper, 3 U21-landskamper och 1 A-landskamp med det Bosniska landslaget. Dessutom har han en Champions League-match, två Europa League-matcher och 137 matcher i högstaligan i Bosnien & Hercegovina på sitt CV.

Stanimir Miloskovic är 33 år gammal, kommer från Serbien och tillhörde senast den Serbiska klubben FK Jagodina. Stanimir är offensiv mittfältare och har meriter från Serbiska högstaligan och Grekiska andraligan, där han har spelat fem säsonger var.

Milan Zorica är 25 år gammal, kommer från Serbien och tillhörde senast den Montenegrinska klubben OFK Grbalj. Milan är högermittfältare och har bland annat spelat 2 säsonger i Serbiska högstaligan. Han har även meriter från Red Star Belgrades U19-lag.

Nemanja Zlatkovic är 28 år gammal, kommer från Serbien och tillhörde senast den Bosniska klubben FK Radnik Bijeljina. Nemanja är vänsterback och behärskar även vänstermittfält. Nemanja har 11 matcher i Europa League och 115 matcher i Bosniska högstaligan på sitt CV.

Igor Radovanovic är 32 år gammal, kommer från Bosnien & Hercegovina och tillhörde senast den Bosniska klubben FK Sloga Simin Han. Igor Radovanovic är anfallare och har stor rutin. Han har meriter så som 5 år i Bosniska högstaligan, har varit proffs i Rumänien och Belgien samt en U21-landskamp. Under senaste säsongen hos FK Sloga Simin Han mäktade han med 14 mål på 28 matcher i Bosniska andraligan.

Filip Örnblom är 18 år gammal, är mittback och kommer från Superettan-laget Östers IF. Han kommer att vara inlånad resten av säsongen. Filip har i år fått starta en match i Superettan och hoppat in i ytterligare en match. Filip har 15 stycken U17-landskamper, där han bland annat fick spela i U17-EM i fjol mot England.

Emil Rydström är det sjunde nyförvärvet. Han har fått a-lagskontrakt och flyttas upp från vårt Allsvenskan U19-lag. Emil Rydström är 19 år gammal och är mittback. Han har Eskilsminne IF som moderklubb, men kom från Helsingborgs IF 2015.

Alla spelarna förutom Milan och Emil fick spela i gårdagens träningsmatch mot FC Rosengård. Där kvitterade nyförvärvet Igor Radovanovic till 1-1. Vi välkomnar våra nyförvärv till ÄFF och önskar dem lycka till!

Joakim Eriksson