ÄFFs A-Lag spelar sin sista hemmamatch lördag den 26 oktober mot Hammarby på okänd tid, vilket är i detta rätt så ironiskt då ÄFF spelade borta mot Hammarby på deras sista hemmamatch på Söderstadion – sen att jämförelsen inte är likvärdig så är detta ett faktum!

Tisdagen den 22 oktober skrivs Svensk Fotbollshistoria då inget annat lag flyttat alla sina hemmamatcher under en säsong, men efter gårdagens möte med Kommun och kvällens styrelsemöte står det nu klart – ÄFFs A-lag spelar sina hemmamatcher borta på Olympia i Helsingborg.

Ni kan läsa Intervjun med Klubbens ordförande – KLICKA HÄR!

All övrig verksamhet blir kvar på Ängelholms IP såsom Dam- och Ungdom samt att A-Laget förlägger sina träningar på ”hemmaplan”, men alla detaljer inför säsongen 2014 kommer nu att sättas och avtalas med alla involverade parter!

Så Ängelholmare – Slut upp på Ängelholms IP den 26 oktober och visa ditt stöd åt Fotbollen i Ängelholm, det kommer vara aktiviteter, tävlingar, godis till alla barn och underhållning. Avspark 15.00 – så låt oss fylla IP för ett värdigt avslut och förhoppningsvis ett tillfälligt avbrott på hemmaplan tills vi får De Gule hem igen!