Ängelholms FF vs Assyriska BK

2017-06-11
Resultat: 3 - 0

Match Report

Idag möttes ÄFF och Assyriska BK för första gången någonsin. Matchen slutade 3-0 till Di Gule efter en näst intill dominans i andra halvlek.

De första 45 minuterna var i ÄFFs favör, även om det inte hände mycket. Det fanns en del försök till att skapa något, men som tyvärr inte ledde någonstans. Det fanns inte mycket att säga till om för något av lagen och det enda skottet på mål stod Assyriska för. Det mesta av bollinnehavet stod ÄFF för, men 0-0 var ett helt rättvist resultat efter första halvlek.

Istället började det hända saker i andra halvlek. Akram Mansour var glödhet och hade flera bra lägen att göra mål. Redan i inledning av andra halvlek var han nära att göra mål, som tyvärr gick utanför. Bara några minuter senare var Assyriska väldigt nära att göra mål. En frispark som skulle nå krysset – men där stod istället Linus Müller för en fantastisk räddning och höll kvar 0-0. I 72 minuten lossnade det till slut. Oliver Stojanovic Fredin drog iväg ett, som det såg ut som, inlägg men som istället blev ett skott varpå målvakten inte kunde hålla i bollen och Oliver gjorde 1-0. De sista 20 minuterna blev ett stort övertag för ÄFF. I 80 minuten kom nästa mål. Akram Mansour satte 2-0 efter ett fint avslut från vänsterkanten. Bara 4 minuter senare stod Akram Mansour för ÄFFs snyggaste mål hittills denna säsongen, där han skruvade in en riktig pärla med vänsterfoten från distans. Assyriska var aldrig riktigt nära ett mål efter detta och ÄFF tog hem tre poäng. Detta betyder att ÄFF klättrar upp från 6 till 4 plats i tabellen.

Ängelholms FF – Assyriska BK 3-0
’72 1-0 Oliver Stojanovic Fredin
’80 2-0 Akram Mansour
’84 3-0 Akram Mansour