Qviding FIF vs Ängelholms FF

2017-04-22
Resultat: 0 - 3

Match Report

I årets andra ligamatch blev det återigen tre poäng efter ett nytt skönspel.

ÄFF startade med samma elva spelare som i premiären, då man vann 2-0 mot Oskarshamns AIK. Detta blev återigen en framgång, då man lyckades kontrollera stora delar av matchen. Relativt tidigt i matchen, efter femton minuter, tog vi ledningen med 1-0 via Vladica Zlojutro efter ett riktigt kanonmål. ÄFF hade flera bra lägen som kunde bli mål, men 1-0 var resultatet efter första halvlek. Andra halvlek var Qviding mer skärpta, men trots det gjorde ÄFF 2-0 genom Andreas Karlsson. Efter det blev uppförsbacken för brant för Qviding. De hade ett par bra lägen, men Linus Müller stod för några riktigt bra räddningar och kunde hålla nollan denna matchen också. Som en läcker avslutning på det hela gjorde inhopparen Almir Taletovic 3-0 i sista tilläggsminuten.

Qviding FIF – Ängelholms FF 0-3 (0-1)
’15 0-1 Vladica Zlojutro
’57 0-2 Andreas Karlsson
’94 0-3 Almir Taletovic