Ljungskile SK vs Ängelholms FF

Resultat: 1 - 2

Match Report

Matchrapport LSK-ÄFF

ÄFF öppnade matchen lika piggt starkt som mot Örgryte och fick utdelning redan efter en minut genom Junes Barny. Ängelholm var det spelförande laget genom hela första halvlek och samma Barny fick utdelning en halvtimme senare efter en fin framspelning av Omid Nazari. Ljungskile var väldigt tama genom hela första halvlek och fick inte fram ett enda skott på mål.

Ängelholm gick i pausvila med en 0-2 ledning och även statistiken på sin sida och därmed lutade allting åt att man skulle ta sin andra seger i juni månad.

Ljungskile kom ut som ett nytt lag i andra halvlek och satte 100% press på ÄFF. Ängelholm blev väldigt tama, backade tillbaka och skapade ingenting framåt medans LSK skapade allting och kunde gjort 2 eller rent av 3 mål men fick inte mycket på mål och när man fick skotten på mål så stod Matt Pyzdrowski i vägen för skotten och gjorde flera mycket viktiga och avgörande räddningar.

Till slut kom det utdelning för Ljungskile för i 82:a minuten fick Peiman Eliassi in bollen i nedre vänstra hörnet efter pass från Robert Bagger. Det gjorde matchen till en match igen och i 86:e minuten fick den inbytte Albin Nilsson få se sitt första gula kort för säsongen efter att ha fått dra ner Ljungskile-spelaren för att hindra en snabb kontring.

ÄFF:s startelva:
Matt Pyzdrowski – Jonas Nilsson, Filip Stenström, Jesper Björkman, Mikael Dahlgren – Martin Andersen(ut 84), Omid Nazari, Björn Westerblad(K), Muamet Asanovski(ut 83) – Junes Barny, Robin Staaf(ut 76)

Bänken: Monday Samuel, Kamal Barny(in 5), Andreas Karlsson, Zeyn S-Latef(in 76), Othman El Kabir, Hugo Olsson(MV), Albin Nilsson(in 84)

Ljungskile:s startelva:
Magnus Berglöf – Niclas Andersén, Patrick Hopkins(K), Josemar da Santana Silva, Petter Björlund(ut 40) – Robert Bagger, Nuri Mustafi, Amir Suljic(ut 68), James Sinclair – Tobi Alabi, Jonas Lindberg(ut 81)

Bänken: Richard Nilsson, David Johannesson(in 40), Aleksandar Kitic(in 81), Peiman Eliassi(in 68), Andreas Andersson(MV)

Mål: 0-1 Junes Barny (1), 0-2 Junes Barny (2), 1-2 Peiman Eliassi (82)

Varningar: ÄFF: Albin Nilsson LSK: Tobi Alabi

Publik: 940