Ängelholms FF meddelar idag att rekryteringen av föreningens nya klubbchef är klar.

Ängelholms FF:s styrelse har arbetat med rekryteringen av en ny klubbchef under starten av 2019, sedan tidigare deltidsanställde klubbchefen Peter Bjurenwall sagt upp sin anställning. Föreningens nya klubbchef blir Helena Wennerström.

Helena Wennerström kommer närmast från Helsingborgs IF där hon var Marknadschef men även axlade rollen som tillförordnad Klubbdirektör under 2018 då dåvarande klubbdirektören var sjukskriven.

– Vi från styrelsen i Ängelholms FF är mycket nöjda med rekryteringen och att vi lyckats attrahera en person med denna kapacitet och erfarenhet. Givet Helenas breda bakgrund ser vi henne som ett enormt tillskott till vår förening och vårt fortsatta arbete med att bygga en stark förening. Med Helena som klubbchef får vi ett starkt ledarskap och ett affärssinne som på ett engagerat sätt kan driva föreningens utveckling framåt tillsammans med ledare, tränare, personal och ideella krafter. Med Helena på plats så fortsätter vi bygget av en stabil organisation. Detta är grunden för att vi ska skapa vinnare, både på och vid sidan av fotbollsplanen, säger Mikael Modig, Styrelseordförande ÄFF.

– Det ska bli fantastiskt roligt att ta mig an denna spännande utmaning, säger Helena Wennerström. Jag har under en längre tid diskuterat möjligheterna med ordförande Mikael Modig och förstått att det finns höga ambitioner och mål för föreningens samtliga delar, de närmaste åren.
Ängelholms FF har under de senaste åren mött stora utmaningar vilket nu ska bli enormt spännande att, tillsammans med övriga i föreningen, ta mig an.

– Vi måste se till så alla våra hörnstenar fungerar och då menar jag även allt utanför de vita linjerna. Jag är stolt över att hamna i en klubb som värdesätter både pojkar och flickor och att man har en hög målsättning för båda representationslagen i Herr- & Dam. Jag kommer ha mycket att sätta mig in i framöver men jag vet att med hjälp av styrelsen och alla medarbetare och ledare kommer vi kunna ta stora kliv framåt.

Helena börjar sin anställning den 1/8 men blir adjungerad in i klubbens styrelse med omgående verkan.

//Styrelsen Ängelholms FF