Hej

Nu har jag varit här i nästan en hel månad och det har hänt mycket under den korta tiden. Mycket som har varit lärorikt, inspirerande men också mycket som jag ser vi har stora möjligheter att förbättra.
Som jag skrev i mitt första utskick kommer jag lägga fokus på tre punkter under min första tid;

1. Lära känna klubben
2. Vilka inkomstmöjligheter har vi och hur ökar vi dem?
3. Kommunikation – internt som externt

Det jag ser är att vi har stora möjligheter att öka våra intäkter med rätt insatser. Så där tänker vi nu investera för att just öka intäkterna under både kort som lång sikt.
Från och med den 2 september hälsar vi Mikael Ragvald välkommen till Ängelholms FF. Mikael kommer direkt från HIF där hans fokus har legat på Företagsförsäljning. Här hos oss kommer han ingå i gruppen Marknad och Försäljning. Hans huvudfokus kommer att vara att öka antalet sponsorer till klubben men också se över hur och vad vi ska erbjuda våra sponsorer framåt.
För er som inte vet så har Mikael ett förflutet som fotbollsspelare med start i Örkelljunga. Under ett antal år var han sedan i HIF (1989-1994) och var bland annat med och tog upp laget i Allsvenskan 1994. Under hans år i HIF startades supporterklubben Raggeline (namngavs efter just Mikael Ragvald) som arbetade för att skapa en positiv läktarkultur och tog avstånd från våld, hat och rasism.

Redan på lördag kommer Mikael att vara på plats då ÄFFs herrlag möter Onsala BK hemma på Ängelholms IP kl 1600. Hoppas se många av er här på Ängelholms IP.

Vi hälsar Mikael ”Ragge” Ragvald välkommen till ÄFF.

Mikael nås på;
Mobil; 0703-88 37 83