Det har varit dragning i Supporterklubbens Måltian för våren 2019.

Två deltagare som har betalat in hela Måltian för våren år 2019 vann 1 000 kronor vardera vid dragningen i samband med herrmatchen den 11 augusti mot BK Olympic. De lyckliga vinnarna i Måltian våren 2019 blev:

Stefan Fredriksson
Per-Olof Borggren

Vinnarna kommer att kontaktas för utbetalning av vinsterna.

Måltian

Vinsterna i Måltian är 5 000 kronor per år med två vinster på 1 000 kronor vardera efter vårsäsongen och tre vinster på 1 000 kronor vardera efter höstsäsongen. Supporterklubben hälsar att nya medlemmar är alltid välkomna i såväl Supporterklubben som Måltian. För att bli medlem, kontakta någon i Supporterklubbens styrelse:

Sven-Åke Tilly, Olle Johansson, Bengt-Göran Jönsson, Karl-Gustav Pålsson eller till Ängelholms FF kansli. Kontaktinformation till Supporterklubbens styrelse hittar du här.