Det är dags för den årliga Division 1-matchen Morgondagens Stjärnor, där ÄFF-spelare är med i årets match.

Morgondagens Stjärnor är en återkommande match som spelas mellan de främsta talangerna i Division 1 Södra respektive Norra födda 1998 eller senare. I respektive trupp är 16 spelare uttagna. Matchen är ett skyltfönster för dessa unga spelare, där scouter och agenter befinner sig på plats. Spelare i tidigare upplagor av Morgondagens Stjärnor inkluderar bland andra Victor Nilsson Lindelöf, Jiloan Hamad, Kerim Mrabti, Alexander Milosevic och Tobias Sana.

I 16-manna truppen i Södra-laget är 5 av dessa, det vill säga ungefär en tredjedel, ÄFF-spelare. Dessa fem ÄFF-spelare är Robin Streifert, Niklas Svensson, Oscar Zachrison, Alexander Engholm och Oliver Stojanovic Fredin.

Intervjuer med spelare inför matchen har gjorts med Oliver Stojanovic Fredin, Robin Streifert och Oscar Zachrison.

Matchen spelas lördag den 17 november klockan 15.00 på Tele2 Arena i Stockholm. Det är fri entré till matchen, biljetter hittar du här. Matchen går också att se på nätet, även det är helt gratis. Länk till matchen hittar du här.

Bild: Ettanfotboll