I maj 2020 avgörs UEFA F17-EM i Sverige. Som uppladdning för mästerskapet kommer det mellan 11 och 17 september spelas ett för-EM i samma städer som mästerskapet 2020 – närmare bestämt Falkenberg, Varberg, Halmstad och Ängelholm. Då kommer F03-landslaget matchas mot Spanien och Tyskland, Europas två bäst rankade lag, samt USA.

– Det kan inte bli bättre. Jag är otroligt glad för spelarnas skull, säger förbundskapten Pia Sundhage.

För-EM kommer avgöras med speldagar 11, 14 och 17 september. Samtliga lag möter varandra och turneringen ger ett ypperligt tillfälle för lag och värdstäder att förbereda sig för det stora mästerskapet 2020.

För att köpa biljett, klicka HÄR. För gruppbiljett kontakta Kalle Hansson via e-post: kalle@angelholmsff.se.