SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Fortuna FF
vs
Ängelholms FF
Fortuna FFvsÄngelholms FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 maj, 11:30
Plats:Rydebäcks IP
Tävling:
Matchnummer: 132500021
Samling:10:15, Parkeringen, Fridhemsparken
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Då var det dags för bortamatch för F10.

Vi möter Fortuna borta.
Matchen spelas 3x20 med matchstart 11.30.

I dessa Coronatider gäller följande:
Kom ombytta med matchkläder. Dusch och ombyte efter match sker hemma.

Matcher spelas utan publik. Endast spelare, ledare och domare bör närvara.

Vi rekommenderas att försöka köra flera bilar för att undvika många flickor per bil, dock kan detta innebära att förare ej har möjlighet att se själva matchen, tyvärr

Medtag benskydd och vattenflaska.

Vänligen svara så snart som möjligt så vi ej kommer i tidsnöd.
F15
Referat: Fortuna FF - Ängelholms FF
Laginsats
2020-05-10 14:51, F15
Det var strålande förutsättningar för spel när F10 mötte Fortuna borta. Ett varmt välkomnande från motståndarna när vi dök upp på Rydebäcks IP samt fina väderförhållande. Två debutanttjejer till domare gjorde också en felfri insats. Tjejerna har verkligen tagit in senaste veckornas positionsträning då alla tjejer visste exakt vad de skulle befinna sig på planen matchen igenom. Gång på gång visade tjejerna att de kan det här med speluppbyggnad där man denna helgen tog vägen via kanterna istället för in i mitten. Roligt att se att tjejerna har ett sånt positiv och peppande snack sinsemellan. Fortuna ställde upp med ett fantastiskt målvaktsspel och matchen var jämn rakt igenom ända till sista halvleken där våra tjejer hade lite mer ork kvar i benen än motståndare och därmed lyckades få in några bollar mer. Roligaste kommentaren kom från Ella efter vi ledare frågade om det är storebror noa som lärt henne kasta inkast så långt.."Noa har inte lärt mig ett skit" :)..så det kan vara på sin plats att Ella får lära Noa istället. Kul att se att alla tjejer kämpar som ett lag genom att alla jobbade hem ordentligt när Fortuna gick till anfall. Kul att spela fotboll nu:)
 

<< Tillbaka

 
 
Huvudpartners
Partners