SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ängelholms FF
Glädje- Delaktighet- Utveckling

Bli medlem i Ängelholms FF
BLI MEDLEM
Köp din 50/50 lott här redan innan match
2024-03-26 17:23

Från och med säsongen 2024 så digitaliserar vi köpet av 50/50 lotter. Detta gör vi för att höja vinstvärdet för alla köpare. Lottpriset är 20 kr varav 50% går till vinnaren. Ni köper lotter genom att klicka på länken här under. Följ instruktionerna. Köp dina lotter redan idag . Vi önskar er alla köpare lycka till. 

 

Länk https://lotty.se/angelholmsfotboll/98ag 

 

Ängelholms FF

 

 

Premiärvecka!
2024-03-26 08:35

🙌🏼 Äntligen går vi in i premiärvecka! 

 

 5️⃣ dagar kvar till avspark på IP. 

Grindarna öppnar 15.00, matchstart 16.00 

 

‼️Låt oss fylla läktaren och tillsammans heja fram våra herrar till 3 goa poäng 💛💛💛

 

🐣 p.s Köp dina påskbingolotter på plats!

 

Redan idag kan du köpa din matchbiljett eller ditt årskort på TicketCo 👇🏼

https://angelholmsff.ticketco.events/se/sv/m

Jens Magnusson klar för Allsvenska Västerås SK
2024-03-22 15:31

Ängelholm, Sverige – 21 mars, 2024
Efter gårdagens nyhet at Ängelholms FF:s Karl Gunnarsson skrivit på för Västerås SK, är det nu klart at han får sällskap av lagkamraten Jens Magnusson. Jens, vars moderklubb är ÄFF, har idag skrivit på et flerårskontrakt med Västerås SK, vilket markerar en ny fas i hans karriär och ett fantastiskt kvitto för ÄFF och dess akademi där Jens är fostrad.
Den mångsidige spelaren har under en längre tid varit föremål för intresse från flera klubbar, men det är nu klart at det är Västerås SK som blir hans nästa destination.
Jens Magnusson, har varit en tongivande spelare i ÄFF:s A-trupp sedan han fullt ut blev uppflyttad inför säsongen 2023.
Roar Hansen, sportchef i Ängelholms FF beskriver Jens som en spelare med blick för spelet. ”Jens har verkligen gjort et avtryck här i ÄFF. Som en mångsidig och offensiv mittfältare, med förmågan at även agera som ytterforward, har han visat sin talang gång på gång.” Han fortsätter: ”att Jens ansluter till VSK och får möjligheten till allsvenskt spel är välförtjänt och något som ska bli spännande at följa”.
Till skillnad från Karl Gunnarsson lämnar Jens ÄFF omgående och ansluter till VSK:s spelartrupp inom de kommande dagarna.
Vi i ÄFF önskar Jens all framgång och lycka i VSK och på den fortsatta resan!
För mer information, kontakta:
Roar Hansen, sportchef Ängelholms FF roar.hansen@angelholmsff.se 070-897 22 49

Karl Gunnarsson lämnar ÄFF för Allsvenskan – Skriver kontrakt med Västerås SK
2024-03-21 08:02

Ängelholm, Sverige – 20 mars, 2024

Karl Gunnarsson tar nu ett betydande steg i sin karriär genom att skriva på ett kontrakt med Västerås SK i Allsvenskan.

Karl Gunnarsson har sina rötter i Förslövs IF, där han började sin fotbollsresa som en entusiastisk knatte. Hans passion och talang ledde honom senare till Ängelholms FF som 14-åring, där han tog sig an större utmaningar och växte som spelare. Här visade Karl snabbt sitt värde genom att etablera sig i P19-laget redan som 15-16-åring. Hans framsteg ledde till möjligheten att träna med A-laget, och under 2022 gjorde han flera imponerande inhopp innan han 2023 cementerade sin plats som startspelare.

"ÄFF har betytt otroligt mycket för mig", säger Karl Gunnarsson. "Det är här jag har tagit de nödvändiga kliven framåt. Alla tränare har bidragit till min utveckling, på så många olika sätt."

Karl Gunnarsson blickar tillbaka på ett särskilt minnesvärt år med ÄFF: "Förra säsongen var avgörande för mig och för laget. Det var en period som formade mig både som människa och som spelare. Trots att vi var avskrivna under stora delar av säsongen, kämpade vi, växte och lyckades säkra kontraktet."

Inför framtiden är Karl helt fokuserad på ÄFF under våren, där han kommer spela de första 13 omgångarna på lån. Efter det väntar en ny utmaning i form av att ansluta till Västerås SK. Med en ny träningsmiljö, en ny stad och nytt spelsystem ser Karl fram emot att anpassa sig och bidra till Västerås SK. Hans dröm är självklart att kunna leva på fotbollen fullt ut och att en dag spela på den stora fotbollsscenen.

ÄFF:s sportchef Roar Hansen om övergången: ”Karl Gunnarssons övergång till Västerås SK markerar en milstolpe i hans karriär och representerar en fortsatt framgångsrik utveckling för honom. Det ska bli oerhört roligt att följa Karls resa, som förhoppningsvis bara börjat.”

ÄFF:s är inne i en stor satsning på ungdoms- och akademisidan med en strategi att just ÄFF-Akademin ska utbilda spelare och människor till framträdande roller inom elitfotbollen.

Samtliga inom ÄFF:s organisation önskar Karl all framgång och lycka framåt!

För mer information, kontakta:

Roar Hansen, sportchef Ängelholms FF
roar.hansen@angelholmsff.se
070-897 22 49

Kansliet stängt!
2024-03-14 08:46

Torsdag och fredag den 14 och 15 mars är kansliet stängt. Vi är tillbaka på måndag den 18 mars.

 

MVH

 

Kalle o Anna

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen
Nyheter från våra lag
 
Huvudpartners
Partners