Halva säsongen av Division 2 Västra Götaland har nu passerat och serien vänder på onsdag i och med bortamatchen mot IS Halmia.

Efter halva säsongen leder Ängelholms FF en jämn tabell. Vi har tagit fram statistik som är värd att noteras:

* Under vårsäsongen har 19 spelare startat minst en seriematch.

* Två av dessa har spelat samtliga 13 matcher: Robin Streifert och Niklas Svensson.

* Genomsnittsåldern på startspelare ligger på 21,5 år.

* Lägsta genomsnittsåldern var mot Eslövs BK, 20,4 år.

* Högsta genomsnittsåldern var mot Vinbergs IF, 22,2 år.

* Matchen med flest akademispelare i startelvan var mot Assyriska BK med 9 spelare från akademin.

* Under vårsäsongen har ÄFF gjort 38 mål, snitt på 2,92 mål per match. Endast Qviding FIF har gjort fler, 45 mål.

* Under vårsäsongen har laget släppt in 14 mål, snitt på 1,07 insläppta per match. Det är minst av
alla, FC Rosengård ligger tvåa med 19.

* ÄFF har en målskillnad på +24 mål, bäst i serien. Qviding ligger tvåa med +22.