Imorgon väntar äntligen årets första träningsmatch, då Asarums IF kommer på besök.

Vi har under försäsongen hittills kunnat presentera flera nyförvärv och kontraktsförlängningar samt en ny huvudtränare. Under morgondagen får ni chansen att för första gången se dessa i match. ÄFF ställs mot Asarums IF.

Asarums IF spelar, precis som ÄFF, i Division 2 fast i Östra Götaland. Detta gör Asarum för sjätte säsongen i rad. Av dessa åren noteras en fjärdeplats som deras bästa placering, vilket de nådde under 2016. Ifjol blev det en sjundeplats för Asarum. Hos Asarums IF hittar vi en ÄFF-bekant – Henrik Fribrock som 2008-2009 spelade i den gula tröjan. Han skrev på för Asarum inför denna säsongen. Asarums IF tränas av Mats Andersson, med ett förlutet i bland annat Mjällby AIFs ungdomsorganisation samt IFÖ Bromölla. Han gör i år sin andra säsong som tränare i klubben.

Morgondagens match kommer att spelas på konstgräsplanen på de nya träningsplanerna nära Lindab Arena. Det är fritt inträde till matchen, som har avspark 13.00. Kioskerna kommer att stå öppna, där vi i vanlig ordning tar både kontanter och Swish.

Hjärtligt välkomna!