Imorgon väntar omgång 3 i Division 2 och Vinbergs IF från Vinberg står för motståndet på skärtorsdagen på Ängelholms IP.

Ängelholms FF

ÄFF har inledde säsongen mot IS Halmia hemma på IP, där ÄFF vann 2-0 efter mål av Filip Pivkovski och Assad Al Hamlawi. Senaste matchen spelades borta mot nyuppflyttade Qviding FIF, där det blev en svår första halvlek och Qviding ledde 2-0 i halvtid. Laget från Göteborg utökade till 3-0 tidigt i andra halvlek. Efter det växte ÄFF in i matchen och trots en imponerande comeback räckte det inte till tre poäng, utan det blev en 2-3 förlust efter mål av Björn Westerblad och Filip Pivkovski.

Vinbergs IF

Vinberg har haft en liten tuffare inledning på säsongen. De inledde hemma på Vinåvallen mot Qviding FIF. Vinberg tog ledningen tidigt via Jesper Pettersson, men efter bara 29 minuter åkte Vinberg på ett rött kort och tappade matchen. Qviding vände och tog ledningen med 3-1 och Vinberg åkte på ännu en utvisning. Senaste matchen spelades mot BK Olympic, där Vinberg återigen tog ledningen. Olympic kvitterade och ett liknande scenario utspelade sig. Vinberg fick en utvisning och tappade matchen. Även där blev det en förlust med 3-1.

Vinberg tränas av Michael Svensson, med ett förflutet i Halmstads BK, Southampton, Troyes och landslaget. Han gör sin tredje säsong i klubben och har tidigare varit assisterande tränare i Halmstad samt huvudansvarig för Halmstad U19.

Tidigare möten

Lagen möttes så sent som 23 mars i år, där ÄFF gjorde en bra insats och vann med hela 6-1. Målskyttar blev Filip Pivkovski (2), Lowe Ohlander, Stephan Olsson, Axel Olsson och Assad Al Hamlawi.

Matchinformation

När: Torsdag den 18 april kl. 19.00
Var: Ängelholms IP

Biljetter

Biljetter köper du på plats i biljettluckan. Årets priser är följande:

Vuxen: 100 kronor
Pensionär & ungdom fr.o.m 16 år: 50 kronor

Har du köpt säsongskort visar du upp detta.

Välkomna!