Imorgon väntar årets andra träningsmatch, då Höganäs BK kommer på besök.

Första träningsmatchen blev en förlust mot Asarums IF efter att de vänt och vunnit. ÄFFs mål gjordes av Stephan Olsson. Nu går vi vidare och imorgon kommer Höganäs BK på besök.

Höganäs BK spelar för andra året i rad i Division 3, efter att de trillade ur Division 2 2017. Under deras fyra år i rad i Division 2 noteras två sjätteplatser som deras bästa. Innan dess har de kämpat sig upp i seriesystemen, då de 2002 spelade i Division 5. Tittar vi i Höganäs trupp, så hittar vi ett bekant namn: Robert Mirosavic. Robert kom till ÄFF augusti 2014 från SL Benfica och spelade hos oss i två säsonger innan han gick vidare i karriären. På andra hållet så har vi värvat in Adam Sreis från just Höganäs BK. Höganäs tränas numera av Alexander Vikner, som går inför sin första säsong i klubben. Han har tidigare tränat bland andra Tågarp och BW90 samt ungdomslag i Helsingborgs IF, Landskrona BoIS och Lunds BK.

Morgondagens match spelas, precis som den förra, på de nya träningsplanerna vid Lindab Arena. Kiosken kommer även att vara öppen, där du är välkommen att köpa korv med bröd, kaffe och annat gott. Betalning i kiosken sker via Swish eller kontantbetalning. Inträdet är fritt till matchen, som börjar kl. 13.00

Hjärtligt välkomna!