För ett tag sedan presenterade vi vårt nyförvärv Patrick Arthur. Nu har han kunnat anlända till Sverige och genomförde sin första träning idag. Vi passade på att intervjua honom.

Du har nu anlänt till Ängelholms FF från Dreams FC i Ghana, tycker du om det här än så länge?

– Ja, det är en stor möjlighet för mig att visa vad jag går för och jag är väldigt glad att vara en del av denna familj.

Du har gjort din första träning nu, hur gick det?

– Det gick ganska lugnt, tränarna sa till mig vad jag gjorde bra och vad jag kunde förbättra. Vädret var inte bra, men det gick bra ändå.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

– Jag är en defensiv mittfältare men kan även spela som central mittfältare för att ge stöd till backlinjen och flytta fram laget offensivt. Jag hoppas kunna bidra till laget med dessa egenskaper.

Lite tyngre resultat på senare tid, tror du att du kan vara med och bidra med en vändning?

– Ja, Ängelholms FF har visat intresse för mig och visat att de tror på mig. Jag är säker på att jag kan bidra med att vi i slutet av säsongen ligger högre upp i tabellen.

Hur ser din tidigare fotbollskarriär ut?

– Jag har spelat i Hearts of Lions och sen såg Dreams FC mig och köpte mig, men Dreams gav mig en plattform att jobba på och gav mig allt jag behövde och de är en stor anledning till att jag är här idag så jag uppskattar allt Dreams har gjort för mig.

Hur var din säsong i Dreams varit innan du kom hit?

– Jag spelade 90 minuter i alla 15 ligamatcher för Dreams denna säsong och Dreams ligger på sjätteplats i tabellen.

Välkommen till ÄFF, Patrick Arthur!

Joakim Eriksson