Imorgon väntar nästa match i Division 1 Södra, mot Torns IF på bortaplan.

Torns Idrottsförening är ett lag från Stångby. Stångby är en by lokaliserat norr om Lund med en folkmängd på 2008 invånare. Trots det har de ett bra följe på sina hemmamatcher med ett publiksnitt på 563 personer, vilket är 28% av antalet invånare i byn. Torn har på ett väldigt snabbt och imponerande sätt rest sig i seriesystemet. 2002 spelade ÄFF sin första säsong i Superettan, samma säsong spelade Torns IF i Division 7 och förlorade 16-0 mot Holmeja IS. Medans Torns IF 16 år senare ligger på kvalplats till Superettan har Holmeja IS gått upp och ner mellan Division 7 och 6.

Torn är nykomlingar i serien, men har chockat många hittills. 21 omgångar in i serien ligger laget på andraplats, vilket ger en kvalplats mot ett Superettan-lag.

Torn har inte gjort så mycket mål hittills i år i jämförelse med var de ligger i tabellen, endast ett lag har gjort färre mål på övre halvan av tabellen, men har å andra sidan bara släppt in 18 mål. Av de 27 mål Torn har gjort har Astrit Seljmani stått för 10 fullträffar, som för övrigt tillhörde ÄFF våren 2016. Det var just Astrit som gjorde matchens enda mål i vårens möte lagen emellan som troligtvis går under epitetet årets märkligaste mål, där han ramlade och på något sätt gick bollen in via en misstänkt arm, alternativt rygg men målet godkändes och till slut stod Torn som segrare. Den matchen var ÄFFs första av totalt två förluster på hemmaplan denna säsongen.

Några välbekanta ansikten i Torn är, förutom Astrit Seljmani, även bland andra Omar Hamid med ett förflutet i IFK Göteborgs akademi och spelade för Hittarps IK de två senaste säsongerna. Dino Mesic spelade förra hösten i Landskrona BoIS där han hjälpte laget med uppflyttning till Superettan efter att ha spelat 15 matcher och gjort 3 mål. Annars präglas Torn av spelare som varit med på klubbens resa, bland annat Daniel Hidefält Thulin som är inne på sin fjortonde säsong i klubben och är tidernas mesta Tornare med 375 matcher och Nicklas Nilsson som är inne på sin femtonde säsong. Tittar vi lite bakåt i tiden har bland annat numera FIFA-domaren Andreas Ekberg både spelat och dömt matcher i Torns IF.