Träningsmatch nummer tre väntar under lördagen, denna gången mot Vinbergs IF. De två tidigare träningsmatcherna har slutat i två segrar: 3-1 mot IFK Hässleholm och 2-0 mot Hittarps IK.

ÄFF matchas återigen mot ett bra Division 2-lag; Vinbergs IF har spelat i Division 2 de tre senaste säsongerna och har alla tre gånger hamnat i topp fem. Senaste säsongen blev det just en femteplats, bara sex poäng från kvalplats.

Ängelholm kommer till matchen utan två spelare. Elias Johansson är skadad och Rasmus Strandberg, som istället spelar med med U19 imorgon. I övrigt är resterande 17 spelare tillgängliga imorgon.

Huvudtränare Alexander Tengryd säger följande om morgondagens match:

– Vi behöver match, eftersom vi fick ställa in mot Eskilsminne IF på grund av massor av sjukdomar. Veckan har handlat om att få gruppen i normal status och gnugga på vårt spel. Vi kommer möta ett bra Vinberg som har en tydlig idé i sitt spel. Mina tidigare erfarenheter av Vinberg är att de vill ha ett större bollinnehav där man vill kombinera sig fram för att skapa målchanser. Ett aggressivt försvarsspel för att störa motståndarnas speluppbyggnad. Vi behöver hålla formen på laget, men kunna pressa när vi får möjlighet. Vi vill ha spelet på Vinbergs planhalva och det är vad vi gnuggat på i veckan.

Välkomna och stötta fram vårt gula gäng imorgon!

Var: Nya Arenan
När: Lördag den 10 mars kl. 13.00