Imorgon är det äntligen dags för hemmapremiär! Vi tar emot FK Karlskrona på Nya arenan!

I premiären blev det 2-0 borta mot Skövde AIK, där Andreas Karlsson satte ett historiskt mål. Mål efter 13 sekunder är det snabbaste någonsin i Division 1. Sedan utökade Edvin Nilsson till 2-0, som var hans första seniormål för ÄFF. En bra start för ÄFF och nu väntar FK Karlskrona hemma, imorgon.

Motståndarna

Ifjol gjorde FK Karlskrona comeback i Division 1. Karlskrona överraskade många och slutade på en sjätteplats. I årets premiärmatch för FK Karlskrona blev det 1-1 hemma mot IK Oddevold, där nederländska nyförvärvet Nassir El Aissati reducerade via frispark.

Tidigare möten

2017-09-09: FK Karlskrona – ÄFF 2-3 (Benjamin Fadi, Enoch Adu – Stanimir Miloskovic, Oliver Stojanovic Fredin, Milan Zorica)
2017-05-12: ÄFF – FK Karlskrona 3-1 (Vladica Zlojutro 2, Erik Widén – Karl Lindqvist)

Var: Nya arenan, Ängelholm (Bakom Lindab Arena)
När: Söndag 15 april kl. 16.00
Priser: Vuxen 100 kronor, 16-18 år och pensionär 50 kronor. För alla ledare och spelare i ungdomslagen gäller följande: Uppvisning av medlemskort för att få komma in. Annars gäller biljettpriserna som vanligt.