I helgens spelades en del ÄFF-matcher och det blev också en del jubel för våra lag!

ÄFF Herr – Ullareds IK 3-0

ÄFF fortsätter att hålla i serieledningen efter segern mot Ullareds IK med 3-0. Två mål av Filip Pivkovski, ett av Stephan Olsson. Bilder från matchen hittar du här.

Asmundtorps IF – ÄFF Dam 0-9

Storseger för ÄFF borta mot Asmundtorps IF. Två mål av Maja Arvidsson och Elin Nilsson, ett av Elin Hallén, Anna Hildingsson, Ina Turesson, Ellen Skogshult och Johanna Bååth.

ÄFF P19 – Trelleborgs FF 2-1

Viktig seger för P19 i Juniorallsvenskan hemma mot Trelleborg. Mål av Philip Comnell och Emil Strengenes. ÄFF går nu om Halmstads BK i tabellen. Höjdpunkter från matchen hittar du här.

Lunds BK – ÄFF P16 1-3

Segern mot Lunds BK tar ÄFF till fjärde plats i tabellen. Målen gjordes av Alexander Hansson, Elias Jorsell och Hugo Manlinger.