Alexander Tengryd slutar i Ängelholms FF efter 1 år. Alexander kom till ÄFF från HIF via ett samarbetsavtal mellan föreningarna.

Mikael Modig ordförande ÄFF säger: ”Beslutet är gemensamt. Vi kommer nu att dra igång rekrytering av en ny tränare, Alexander kommer vara kvar i föreningen under en tid för att jobba med försäljning. Det finns ingen konflikt mellan klubben och Alexander utan detta är ett gemensamt beslut som vuxit fram. Vi vill önska Alexander all lycka till med framtida uppdrag” avslutar Mikael Modig.

Kommentarer ifrån Alexander:

– Jag vill rikta ett stort tack till spelare och ledare som har jobbat hårt under året. Vi har gjort många bra saker under 2018. Vi har i stora drag spelat den fotboll som Ängelholms FF vill representera genom nyfikna och talangfulla ungdomar som kommer från dem egna leden och ifrån närområdet. Däremot lyckades vi inte med det primära att behålla vår division 1 status.

– I och med det negativa resultatet så känner jag att det är bättre att föreningen fortsätter på sin strategi med en ny tränare som kan lyfta laget igen – med ny kraft och energi.

– Mitt år i Ängelholms FF är det absolut nyttigaste tränar år som jag haft både ur ett förenings- och sportsligt perspektiv.

Styrelsen för ÄFF genom ordförande Mikael Modig
Kontaktuppgifter Mikael Modig 0701857613