Vårt unga talangfyllda damlag har precis som herrlaget startat upp tävlingssäsongen med gruppspel i turnering. Herrarna spelar Svenska Cupen, damerna har startat sitt gruppspel i DM (Distriktsmästerskapen) på ett övertygande sätt. Första matchen slutade med 7-0-seger över div 4-laget Jonstorps IF.

Det skulle bli lite tuffare i andra matchen där div 2 konkurrenten Billesholms IK kom till Valhall Park på besök. Det slutade återigen med en hållen nolla för ÄFF och seger med 2-0 gör att man ligger bra till för avancemang till slutspelet. I den avslutande matchen ska man åka till Eslövs kommun för att ta sig an div 3-laget Stehags AIF som tagit tre poäng de två första matcherna, men med en övertygande målskillnad på +10 mål. ÄFF har +9 mål och skulle Stehag besegra ÄFF är de gruppsegrare.

Men vi oroar över oss inte över att våra duktiga damer inte kommer ta hem gruppsegern och skulle de komma tvåa i gruppen går dessutom de sex bästa tvåorna av åtta vidare. Matchen spelas på söndag 16/3 kl. 14:00 och vi tror stenhårt på en ÄFF-seger där. Liksom U21 kommer vi att hålla koll på hur det går för vårt damlag, så häng med i ÄFF-utvecklingen för det gör vi!

Forza gula!