I lördags blev det dubbla segrar för våra seniorlag. Herrarna vann borta i en målrik match mot Onsala BK och Damerna vann borta mot Råå IF.

Råå IF är en motståndare vi brukar ha rejäla fighter med. Bortamatchen den här gången var avgjord efter redan 27 minuter då vi hade 3-0 efter mål av Maya Waltersson, Johanna Bååth och Cornelia Bildtgård. Ställningen stod sig halvleken ut. I andra kom Råå ut rejält taggade för att om möjligt jobba sig in i matchen. Några chanser skapade dom men inget som oroade speciellt. I stället kom 4-0 genom Anna Hildingsson efter snyggt anfallsspel där Emma P Holmberg och Elsa Widén assisterade snyggt. På slutet fick Råå in en reducering men det var det sista som hände i matchen. Stabil insats av hela laget med stabil backlinje och mittfält. Återigen har vi olika målskyttar vilket är ett gott tecken när fler kan gå in och påverka i matcherna.

HDs artikel om matchen.