angelholmsff_webb_titlted

Ackrediteringar

Önskemål om ackreditering vid ÄFF:s hemmamatcher skickas till info@angelholmsff.se senast vardag före aktuell match.
Ange samtidigt uppdragsgivare, namn, mobil och om det önskas plats på pressläktare, fotoplats eller övriga önskemål.
Fotografer skall ange önskemål om placering – pressläktare, fotoplats eller övriga önskemål.

Arbeta på match
Ängelholms IP erbjuder ackrediterad media goda arbetsmöjligheter med en rymlig pressläktare, fri tillgång till Internet, serviceinriktad personal och ett pressrum som serverar kaffe & fika i pauserna.

Hitta rätt
Ackrediterad media/press går in via VIP-entrén vid Ängelholms IP. Den finns belägen vid arenans norra del vid huvudparkeringen. Anmälan görs vid entrén vid grinden.

Vid entrén tar en pressvärd emot och bockar av mot ackrediteringslista, lämnar ut ackrediteringsbricka och visar vägen till pressrummet och pressläktaren.

Fotografer
Alla fotografer som vistas på innerplan/arena under värmning eller match skall bära ackrediteringsbricka och fotoväst. För den som inte har egen går det bra att låna en från pressrummet och denna skall i så fall lämnas tillbaka till pressvärd efter avslutad match.