Hoppas samtliga ÄFF-supportrar njuter av det vackra vädret vi har fått tagit del av under juli månad. ÄFF-spelarna har nyligen kommit tillbaka från sin 10 dagars semester och är igång med träningarna igen inför den andra halvan av Superettan 2013.

För vårt gula lags del väntar ett dubbelmöte mot Assyriska där bortamatchen är först ut den 21/7 kl. 18:00. Hemmamatchen går av stapeln den 29/7 kl. 19:00 där vi vill att alla kommer och tittar på A-laget. Ungdomarna kommer ha träningsledigt den här kvällen och vad passsar då inte bättre än att se dagens A-lagsstjärnor spela så att våra unga lirare får se och lära för framtiden. Som vanligt kommer samtliga ungdomar under 16 år in gratis på A-lagsmatcherna.

Glöm inte heller bort Veckans match-eventet på Brännborn Center den 28/7 som en uppladdning inför hemmamatchen mot Assyriska. Mellan 12:00 och 15:00 kommer det hända massor av saker som till exempel tävlingar, miniturnering i fotboll för 10-åringar med åtta deltagande lag, speedshoting, supporterkampen, scen med uppträdande och du får möjlighet att träffa spelarna från ÄFF:s A-lag.

Eventet fortsätter sedan på måndagen från 14:00 på Ängelholms IP inför ÄFF-Assyriska, ladda upp och starta upp en framgångsrik höstsäsong genom att stötta ÄFF mot Assyriska, allt stöd behövs!

Vi ses på Brännborn Center och Ängelholms IP!