Förra säsongen gjorde U21-laget comeback i Folksam U21-serierna efter att ha haft uppehåll en säsong. Imorgon (onsdag 11/3) spelar laget sin seriepremiär i U21 Superettan Södra, vi kommer att följa lagets framfart genom serien. Matchtrupperna kommer komma inför matcherna och matchrapporter kommer att levereras.

Allt för att ni ska kunna följa hur det går för våra talanger, potentiella A-lagsspelare, spelare som varit skadade och de A-lagsspelare som inte tar plats i Jocke och Magnus startelva. Vi hoppas även att se många följa lagets hemmamatcher på Ängelholms IP då vårt A-lag dessvärre inte får spela ”hemma” längre.

Första utmaningen för U21 blir att åka till Värnamo och ta sig an tidigare VM-hjälten Jonas Therns skapelse av en talangfabrik som gjort att smålänningarna fått fram flera duktiga elitfotbollsspelare som t.ex. Victor Claesson, Niklas Hult, Simon Thern och Loret Sadiku. ÄFF:s matchtrupp kommer meddelas på matchdagen på vår facebooksida.

Matchen börjar 18:00 och ni kommer kunna läsa om matchen senare på kvällen. Vi hänger med i ÄFF:s utveckling, hoppas ni också gör det!

Forza gula!