Under lördagen spelade ÄFF sin andra träningsmatch för säsongen, där stod Mjällby för motståndet på Strandvallens konstgräs. En match där ÄFF tog ledningen efter en kvart när Mikael Dahlgren slog en djupledspassning till Michael Baggner som rullade in bollen i mål.

I matchen försvarade ÄFF sig väldigt bra trots att  nyförvärvet Rasmus Lindgren fick syna det röda kortet i mitten av andra halvlek och med kvarten kvar kvitterade Mjällby på ett distansskott.

Noterbart i ÄFF:s laguppställning var att Sebastian Carlsen spelade från start, provspelarna Robin Kacaniklic (äldre bror till Alexander i Fulham och svenska landslaget) och Fredrik Widlund fick hoppa in i matchen. Blott 17-årige ÄFF-produkten fick även chansen att visa upp sig.

Det mest positiva med dagens match var definitivt försvarsspelet där Björn Westerblad och nye Eric Pothast gjorde en mycket bra match tillsammans med Mikael Dahlgren som var en av de absolut bästa spelarna på planen tillsammans med Sebastian Carlsen.

Nästa träningsmatch: Tisdag 11/2 kl 17:00 ÄFF – IS Halmia, Valhall Park

Varmt välkomna till Valhall Park på tisdag!