I Söderstadions avskedsfest var ÄFF nära att chocka Hammarby där man ledde med 1-0 fram till den 85:e matchminuten där Hammarbys storstjärna Kennedy Bakircioglü satte en frispark och gjorde det sista målet på Söderstadion där ÄFF trots allt får vara nöjda med en poäng.

På lördagen väntar en ny utmaning, den här gången tar ÄFF emot överraskningen Falkenbergs FF hemma på Ängelholms IP. Våra motståndare Falkenberg som tränas av Hans Eklund har gått som tåget i Superettan och ligger tvåa i tabellen på 26 poäng, dock förlorade man senaste matchen där man mötte Degerfors på hemmaplan och förlorade med 2-4.

ÄFF placerar sig på en 12:e plats och kan vid en seger mot Falkenberg ta sig upp till en tionde plats om resultaten går med oss. Viktiga poäng i kampen uppåt i tabellen står på spel, hjälp ÄFF att ta hem samtliga tre. Lördag avspark 16:00 på Ängelholms IP!

ÄFF:s senaste tre matcher:

Hammarby (b), oavgjort 1-1

Värnamo (h), förlust 1-2

Ljungskile (b), vinst 2-1

Falkenbergs senaste tre matcher:

Degerfors (h), förlust 2-4

Varberg (b), vinst 4-0

Sundsvall (h), förlust 1-2

Senaste tre mötena mellan ÄFF och Falkenberg:

22/8-2012: Falkenberg-ÄFF 2-2

21/5-2012: ÄFF-Falkenberg 1-3

29/8-2011: ÄFF-Falkenberg 3-2

Senaste startelvan för ÄFF, mot Hammarby (b)

Matt Pyzdrowski – Mikael Dahlgren, Jesper Björkman, Filip Stenström, Jonas Nilsson – Muamet Asanovski, Omid Nazari, Björn Westerblad (K), Martin Andersen – Junes Barny, Robin Staaf

Senaste startelvan för Falkenberg, mot Degerfors (h)

Otto Martler – Danny Ervik, Per Karlsson, Tobias Karlsson, Adam Eriksson – Niclas Eliasson, David Svensson, Dan Keat, Anton Wede, Johan Svahn – Victor Sköld

Målskyttar i ÄFF 2013: Robin Staaf 6, Muamet Asanovski 3, Junes Barny 3, Martin Andersen 3, Andreas Grahm 1, Mikael Dahlgren 1, Björn Westerblad 1.

Målskyttar i Falkenberg 2013: Stefan Rodevåg 7, Victor Sköld 6, Dan Keat 3, Johan Svahn 3, Tobias Karlsson 2, Carl-Oscar Andersson 1, Adam Eriksson 1, Otto Martler 1, David Svensson 1.

Avstängningar i lagen: Filip Stenström, ÄFF

Spelare som riskerar i avstängning i ÄFF: Muamet Asanovski, Andreas Grahm, Omid Nazari, Robin Staaf och Martin Andersen. (Samtliga har två varningar)

Spelare som riskerar avstängning i Falkenberg: Stefan Rodevåg och Danny Ervik. (Båda har två varningar)

Övriga matcher i omgång 14: Örgryte- Värnamo 1-1, Örebro-Ljungskile 1-0, Varberg-Brage 4-1, Fredag 19:20 Degerfors-Assyriska, Lördag 16:00 Sundsvall-Landskrona, Lördag 16:00 Jönköping-GAIS och Lördag 16:00 Östersund-Hammarby.

Domarna: Huvuddomare: Antti Kanerva, Olofstorp. Assisterande domare: Joakim Amri Nilsson, Hisnings Backa och Anders Böwing, Jönköping. Fjärdedomare: Jakob Magnetorp, Lund.

Det är alltså vårsäsongs sista match som spelas på lördagseftermiddagen på Ängelholms IP!

Avspark 16:00, vi ses på vår idrottsplatsen!