På lördagen väntar den andra tävlingsmatchen 2014, ÄFF tar emot Malmö FF på hemmaplan fast borta. Matchen spelas på Gamla Malmö Idrottsplats och kommer med allra största säkert bjuda på härlig stämning med flera resenärer från Ängelholm och mycket MFF-publik.

Som bekant fick ÄFF med sig ett oavgjort resultat från tisdagens cuppremiär på Tele2 Arena mot Hammarby när Matt Pyzdrowski storspelade och Hammarby inte lyckades utnyttja de flertalet farliga målchanser de skapade. En bra match för det defensiva självförtroendet inför MFF-matchen när de regerande svenska mästarna väntas ha mycket boll då de i majoriteten av sina matcher har mest bollinnehav.

Malmö är dessutom i bra målform eftersom de lyckades besegra Degerfors i premiären med 7-1, naturligtvis ett styrkebesked av MFF. Samtidigt en signal till ÄFF att ett stort test väntar, en uppgift laget kommer ta sig an med stor förväntan och vilja. Dessutom är det flertalet ÄFF-spelare som tidigare spelat för motståndarna Malmö FF. Det är Muamet Asanovski, Omid Nazari och Filip Stenström som tidigare burit den himmelsblå tröjan.

Vi hoppas att så många ÄFF-anhängare tar sig ner till Malmö IP lördag 8/3 för att se ÄFF tar sig an de regerande svenska mästarna Malmö FF.

Avspark:  13:00