Lördag 29/3 är det åter dags för Ängelholms FF att spela träningsmatch, men inte med vilka förutsättningar som helst. Det är sista matchen innan premiären i Superettan och på Olympia för ÄFF. Dessutom kommer laget till Ängelholms IP efter flera matcher på Valhall Park och några cupmatcher på kalendern.

För motståndet står div 1-laget Lunds BK som kvalade upp till Superettan för ungefär ett och ett halvt år sedan men misslyckades dessvärre i det kvalet. Förra säsongen slutade laget på en tionde plats och höll sig kvar i serien. På lördagen gästar laget Ängelholms IP för att ta emot ÄFF som fick fart på spelet i framförallt sista cupmatchen mot Degerfors där man tog säsongens första seger och en övertygande sådan med 3-0. Därefter har det varit ett litet matchuppehåll där U21 har spelat två matcher och spelare som Monday Samuel och Eric Pothast har visat sin klass där, mycket roligt att se!

Matchen ska förhoppningsvis ge en fingervisning på att laget ligger bra till inför kommande helgs Superettanpremiär mot Öster på Olympia. Segern mot Degerfors ger stort hopp om en framgångsrik vår även om man inte ska dra för stora paralleller av en match. Vi hoppas att så många som möjligt kommer och ser genrepet på Ängelholms IP, avsparken sker 13:00 på A-planen.

Väl mött på IP och må de gula segra!